KEFALÓNIA NYARALÁSI AJÁNLATOK 2022 

 A kefalóniai nyaralások szervezője a Personal Tours 

Nyaralj 2022-ben Kefalónián!

Utazási ajánlatok Kefalónia szigetére a Personal Tours utazási irodától

Tervezd 2022-es nyaralásod Kefalónia csodás szigetére!

Hogy az utazás ne gondot, hanem sok örömet, valódi biztonságot, stabil és megbízható hátteret jelentsen, böngéssz kedvedre a Personal Tours utazási iroda Kefalónia szigetére szóló, remek ár / érték arányt biztosító 2022-es utazási ajánlatai közül.

Personal Tours utazási iroda

 

Astra Village Hotel **** 2022

Elhelyezkedés: Svoronata

A neoklasszikus stílusban épült hotel kb. 300 méterre található a homokos tengerparttól, 2 km-re a repülőtértől, 9 km-re a fővárostól. Svoronata központja kb. 300 méter.

Bővebben

Kefalonia Grand Hotel **** 2022

Elhelyezkedés: Argostoli

Kefalonia Grand

A központi fekvésű, elegáns butikhotel Argostoli szívében, közvetlenül a hangulatos, pálmafás tengerparti sétányon fekszik, éttermek, üzletek, ajándékboltok közvetlen közelében.

Bővebben

Lorenzo Hotel *** 2022

Elhelyezkedés: Lassi

Lorenzo Hotel, Lassi

A 3*-os, reggelis szállodát (hivatalosan C plusz kategóriájú) Lassiban fekvése és környezete méltán tette utasaink kedvencévé.

Bővebben

Medusa Apartmanház 2022

Elhelyezkedés: Katelios 

Medusa Apartman

 A gyorsan fejlődő egykori halászfalu, Katelios homokos tengerpartján, közvetlenül a tengerparti sétányon, a városka központjában található a különleges építészeti stílusban megálmodott apartmanház.

Bővebben

Aridas Palace studiók 2022

Elhelyezkedés: Lourdas

Az apartmanház közvetlenül a fehér, finomhomokos/aprókavicsos tengerparton fekszik. A házhoz tartozó kertben található a tulajdonos tavernája, ahol reggeli, ebéd, vacsora befizethető.

Bővebben

D&A studiók 2022

Elhelyezkedés: Lassi

Lassi központjában, a sétálóutcától néhány méterre, a homokos strandtól kb 250 méterre fekszik. Éttermek, üzletek, ajándékboltok a közvetlen közelében elérhetők.

Bővebben

Lassi Hotel*** 2022

Elhelyezkedés: Lassi

 

A családi tulajdonban lévő elegáns hotel, csendes környezetben, mindössze 250 méterre fekszik a homokos / aprókavicsos tengerparttól és 1,5 km-re a fővárostól, Argostolitól.

Bővebben

Mediterranee Hotel**** 2022

Elhelyezkedés: Lassi

Lassi főutcájától kb 100 m-re található, közvetlenül a homokos tengerparton (saját strand) fekszik a 226 szobával rendelkező szálloda.

Bővebben