KEFALÓNIA NYARALÁSI AJÁNLATOK 2024 

 A kefalóniai nyaralások szervezője a Personal Tours 

 Nyaralj 2024-ben Kefalónián! 

Utazási ajánlatok Kefalónia szigetére a Personal Tours utazási irodától

Tervezd 2024-es nyaralásod Kefalónia csodás szigetére!

Hogy az utazás ne gondot, hanem sok örömet, valódi biztonságot, stabil és megbízható hátteret jelentsen, böngéssz kedvedre a Personal Tours utazási iroda Kefalónia szigetére szóló, remek ár / érték arányt biztosító 2024-as utazási ajánlatai közül.

Personal Tours utazási iroda

 

D&A studiók 2024

Elhelyezkedés: Lassi

Lassi központjában, a sétálóutcától néhány méterre, a homokos strandtól kb 250 méterre fekszik. Éttermek, üzletek, ajándékboltok a közvetlen közelében elérhetők.

Bővebben

Lassi Hotel*** 2024

Elhelyezkedés: Lassi

 

A családi tulajdonban lévő elegáns hotel, csendes környezetben, mindössze 250 méterre fekszik a homokos / aprókavicsos tengerparttól és 1,5 km-re a fővárostól, Argostolitól.

Bővebben

Marina apartman 2024

Elhelyezkedés: Lassi

Baráti társasággal, családdal akarja eltölteni nyaralását a négy jobbnál jobb tengerparti strandjáról ismert és a turisták által igen kedvelt üdülőfaluban, Lassi-ban? Erre a főutcától néhány méterre, mediterrán kertben elhelyezkedő apartmanház kiváló hely.

Bővebben

Zaharoula Apartmanház 2024

Elhelyezkedés:Lassi

Színvonalas,kényelmes, medencés apartmant keres Kefalónia legkedveltebb üdölőhelyén, Lassiban? Az olajfa ligetben megbúvó kis apartmanházak,a homokos tengerparttól mindössze 150-200 méterre találhatók. 

Bővebben

Astra Village Hotel **** 2024

Elhelyezkedés: Svoronata

A neoklasszikus stílusban épült hotel kb. 300 méterre található a homokos tengerparttól, 2 km-re a repülőtértől, 9 km-re a fővárostól. Svoronata központja kb. 300 méter.

Bővebben

La Signora Boutique Hotel**** 2024

Elhelyezkedés: Lourdas

A La Signora Boutique Hotel 1990-ben Lourdasban nyitotta meg kapuit, amely akkoriban még Lara Hotel néven üzemelt. Az utóbbi 3 évben teljesen felújították, átnevezték és a csillagok számát tekintve is gyarapodott. Jelenleg 4* luxus Boutique Hotelként működik. Ideális fekvésének köszönhetően a szállodából gyönyörű kilátás nyílik a Jón-tengerre és a hegyvidékre.

Bővebben

Lorenzo Hotel ** 2024

Elhelyezkedés: Lassi

Lorenzo Hotel, Lassi

Ha ár-érték arányban a legjobb szállodát keresi Kefalónián, ami közel van a sétálóutcához és az üdülőhely egyik legszebb homokos partjához (Makris Gialos beach), akkor megtalálta az ideális szálláshelyet! A hivatalosan 2*-os, reggelis szálloda 3*-os színvonalú szolgáltatásokat nyújt. Fekvése és környezete méltán tette sok utas kedvencévé.

Bővebben

Mediterranee Hotel**** 2024

Elhelyezkedés: Lassi

Lassi főutcájától kb 100 m-re található, közvetlenül a homokos tengerparton (saját strand) fekszik a 226 szobával rendelkező szálloda.

Bővebben