• Kezdőlap
  • Info
  • Digitális útikönyv Felhasználási Feltételek

Kefallinia digitális útikönyv Felhasználási Feltételek

Jelen szabályzat a Kefallinia digitális útikönyvet és annak megrendelőit védi.


Az alábbi feltételek a Kefallinia digitális útikönyv használatát szabályozzák. A Kefallinia digitális útikönyv küldésének megrendelésével és megvásárlásával a vásárló elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el az alábbi Feltételeket.

A Kefallinia digitális útikönyv (továbbiakban: Útikönyv) felhasználója, olvasója a könyv küldését megrendelő személy vagy cég, illetve amennyiben rendeléskor téves adatok kerültek kitöltésre, akkor a küldött díjbekérőt sikeresen kiegyenlítő természetes személy vagy cég (továbbiakban: Vásárló).

Vásárló elfogadja, hogy az Útikönyv digitális, azaz PDF formátumban küldésre kerülő fájl, melyet a megadott e-mail címre küldünk. A fájl viszonylag nagy mérete miatt (kb. 500 Mbyte) a letöltési helyet is megadjuk, ahonnan az Útikönyv egy kattintással letölthető, ha a Vásárló által használt levelező rendszer esetleg nem tudná közvetlenül fogadni azt. Mivel az Útikönyv digitális, nyomtatott formában nem kerül elküldésre.

Vásárló elfogadja, hogy az Útikönyv a Vásárló személyes használatára, információinak bővítésére szabadon használható, kinyomtatható, azonban más magánszemélyek, cégek, szervezetek, intézmények, szolgáltatók, utazási irodák számára a fájl, ill. a bennük található információ semmilyen formában nem küldhető tovább, nem terjeszthető!


Az Útikönyv a Vásárló személyes használatán kívül nem sokszorosítható, a szerző aláírásával ellátott írásbeli engedély nélkül az Útikönyv szövege és képtartalma nem használható fel sem részben, sem egészben. Utazási irodák a szerzővel történő egyedi írásbeli megállapodás nélkül utasaiknak az Útikönyvet nem mellékelhetik, illetve nem adhatják tovább.

Az Útikönyvben lévő információk digitalizálása, egyéb honlapokon történő publikálása, közösségi oldalakra feltöltése, fájlmegosztó oldalakra történő feltöltése, torrent oldalakra feltöltése, fórumokon megosztása, csoportokban megosztása, más személyeknek, cégeknek elküldése, a letöltési link elküldése semmilyen formában nem megengedett! A Megrendelő személyes felelőssége, hogy a számára generált egyedi, látható és láthatatatlan vízjelekkel ellátott Útikönyvet más, az Útikönyv használatára nem jogosult személynek / személyeknek e-mailben, közösségi portálokon, torrent oldalakon, stb formában ne juttassa el, más személy digitális eszközére / eszközeire ne másolja át, ne tegye lefényképezhetővé, az mert Vásárló számára jogi és kártérítési következményekkel jár. Az Útikönyv kinyomtatott példányát a Vásárló a nyaralásának végén nem hagyhatja egyetlen szálláshelyen sem, nem adhatja oda senkinek.

Amennyiben Megrendelő a fenti feltételeket betartja, az Útikönyvet rendeltetésszerűen használja, (azaz nem küldi tovább arra jogosulatlan személyeknek, nem osztja meg, nem tölti fel az internetre, közösségi oldalakra, stb) Vásárlót természetesen semmilyen hátrány nem éri.

Minden kiadott Kefallinia digitális útikönyv egyedi, névre szóló, digitális vízjelekkel ellátott, sorszámozott példány. A Kefallinia.hu tulajdonosának és az Útikönyv szerzőjének írásbeli hozzájárulása nélkül az Útikönyv kereskedelmi forgalomba a Kefallinia.hu weboldalon kívül sem részben, sem egészben nem hozható. Minden Jog Fenntartva. 

X

kefallinia.hu

www.kefallinia.hu