• Kezdőlap
  • Info
  • Digitális útikönyv Felhasználási Feltételek

Kefallinia digitális útikönyv Felhasználási Feltételek

Jelen szabályzat a Kefallinia digitális útikönyvet és annak megrendelőit védi.


Az alábbi feltételek a Kefallinia digitális útikönyv használatát szabályozzák. A Kefallinia digitális útikönyv küldésének megrendelésével és megvásárlásával a vásárló elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el az alábbi Feltételeket.

A Kefallinia digitális útikönyv (továbbiakban: Útikönyv) felhasználója, olvasója a könyv küldését megrendelő személy vagy cég, illetve amennyiben rendeléskor téves adatok kerültek kitöltésre, akkor a küldött díjbekérőt sikeresen kiegyenlítő természetes személy vagy cég (továbbiakban: Vásárló).

Vásárló elfogadja, hogy az Útikönyv digitális, azaz PDF formátumban küldésre kerülő fájl, melyet a megadott e-mail címre küldünk. A fájl viszonylag nagy mérete miatt (kb. 600 Mbyte) a letöltési helyet is megadjuk, ahonnan az Útikönyv egy kattintással letölthető, ha a Vásárló által használt levelező rendszer esetleg nem tudná közvetlenül fogadni azt. Mivel az Útikönyv digitális, nyomtatott formában nem kerül elküldésre.

Vásárló elfogadja, hogy az Útikönyv a Vásárló személyes használatára, információinak bővítésére szabadon használható, kinyomtatható, azonban más magánszemélyek, cégek, szervezetek, intézmények, szolgáltatók, utazási irodák számára a fájl, ill. a bennük található információ semmilyen formában nem küldhető tovább, nem terjeszthető!

Az Útikönyv a Vásárló személyes használatán kívül nem sokszorosítható, a szerző aláírásával ellátott írásbeli engedély nélkül az Útikönyv szövege és képtartalma nem használható fel sem részben, sem egészben. Utazási irodák a szerzővel történő egyedi írásbeli megállapodás nélkül utasaiknak az Útikönyvet nem mellékelhetik, illetve nem adhatják tovább.


  •  Az Útikönyvben lévő információk digitalizálása, egyéb honlapokon történő publikálása, közösségi oldalakra feltöltése, fájlmegosztó oldalakra történő feltöltése, torrent oldalakra feltöltése, fórumokon megosztása, csoportokban megosztása, más személyeknek, cégeknek elküldése, a letöltési link elküldése semmilyen formában nem megengedett!

  • A Megrendelő személyes felelőssége, hogy a számára generált egyedi, látható és láthatatatlan vízjelekkel ellátott Útikönyvet más, az Útikönyv használatára nem jogosult személynek / személyeknek e-mailben, közösségi portálokon, torrent oldalakon, stb formában ne juttassa el, más személy digitális eszközére / eszközeire ne másolja át, ne tegye lefényképezhetővé, mert az Vásárló számára jogi és kártérítési következményekkel jár. Az Útikönyv kinyomtatott példányát a Vásárló a nyaralásának végén nem hagyhatja egyetlen szálláshelyen sem, nem adhatja oda senkinek.

  • Minden egyes digitális útikönyv letöltéseinek száma, a letöltés ideje, illetve a letöltők IP címe a visszaélések elkerülése érdekében rögzítésre kerül. A fájlokat a rendszer visszaélés (a link másokkal megosztása, több különböző IP címről történő letöltés, stb) gyanúja esetén elérhetetlenné teszi.

Amennyiben Megrendelő a fenti feltételeket betartja, az Útikönyvet rendeltetésszerűen használja, (azaz nem küldi tovább arra jogosulatlan személyeknek, nem osztja meg, nem tölti fel az internetre, közösségi oldalakra, nem osztja meg a linket másokkal, stb) a Vásárlót természetesen semmilyen hátrány nem éri.

Minden kiadott Kefallinia digitális útikönyv egyedi, névre szóló, digitális vízjelekkel ellátott, sorszámozott példány. A Kefallinia.hu tulajdonosának és az Útikönyv szerzőjének írásbeli hozzájárulása nélkül az Útikönyv kereskedelmi forgalomba a Kefallinia.hu weboldalon kívül sem részben, sem egészben nem hozható. Minden Jog Fenntartva.