Kefalonia autós útvonal

Autóval utaznál Kefaloniára? Itt az útvonal!

Kefalonia Facebook
Kefalónia digitális útikönyv
Utasbiztosítási kedvezménykupon

Autós útvonal Kefalonia szigetére

Kefalóniára autóval nem bonyolultabb eljutni, mint bármelyik másik görög szigetre, sőt - sok sziget elérésénél még egyszerűbb is.

Az út meglehetősen hosszú, ám ha autóztál már Görögországba, nem rettensz meg egy kis vezetéstől, és a nyaralás részeként tekintesz már magára az útra is, akkor hajrá: irány autóval Kefalonia!

Kefalónia autós útvonal

 

Nemsokára szöveges leírással is jelentkezünk, a Kefalóniára vezető autós útvonal és a szigetre közlekedő kompjáratok részletesebb leírásával.

 

Ha egyénileg, autóval vagy motorral utazol Kefalonia szigetére, ne felejts el időben szállást foglalni: kattints ide több száz kefalóniai apartmanért, studióért és szállodáért!

 


Közösség
Kefalonia FORUM

Kefalonia FORUM
Kefalonia Facebook oldal

Kedveld a Kefalonia - Kefallinia oldalt, ahol képeket és videókat láthatsz idővonaladon Kefalóniáról.

Csatlakozz a Kefalonia FORUM facebook csoportba, ahol több ezer tag tölti fel képeit, élményeit, és cserél eszmét a szigetről nap mint nap: Kefalonia FORUM Facebook csoport

Nyaralási ajánlatok

Kefalónia nyaralás, utazás

Utazz kényelmesen, szervezett keretek között Kefalóniára Partnerünkkel, a Personal Tours utazási irodával!

Válassz a több mint negyed évszázados utazásszervezői múltra visszatekintő, megbízható és tapasztalt Partnerünk kefalóniai nyaralási ajánlatai közül, melyek folyamatosan a legjobb ár / értéket biztosítják a szigetre utazóknak.

Szállások egyéni utazóknak

Szállások Kefalónián, apartmanok és studiók

Egyénileg utazol Kefalóniára? Több száz apartman és studió közül választhatsz!

Hogy megkönnyíthessük a döntésed, Kefalónia legnépszerűbb települései szerint rendeztük sorba a szállásajánlatokat, melyek között az egyszerűbb studiók, a tágas apartmanok, és a minden igényt kielégítő szállodák és luxusvillák is megtalálhatóak.

Utasbiztosítási kalkulátor

Biztositas.hu kupon kedvezmény