Vélemények

Ti írtátok

Minden vélemény fontos számunkra, hiszen ebből építkezve, és folyamatosan fejlődve válik igazán használhatóvá egy olyan, a sziget megismeréséhez jobban hozzájáruló kiadvány, mint amilyen a Kefallinia Digitális Útikönyv.

És a visszajelzéseken túl mik is a vélemények, melyeket e-mailben és üzenetben címeztetek  nekünk, valamint fórumokon, csoportokban írtatok róla? Az alábbiakban olvashatjátok!


Kefalónia útikönyv PDF

Vélemények a Kefallinia 2019 Digitális Útikönyvről

"Én a hèten vettem meg az útikönyvet,és csodás minden benne van amire egy sziget bejáráshoz kell" T. Sándor (via Kefalonia FORUM facebook csoport)


"Hát gondolom nem ördögtől való, ha leírom a színes-képes verzió 700akárhány oldal, de gyönyörű, nagyon sok hasznos infó van benne! A sziget történelme, látnivalók minden mennyiségben, ezekről is leírások, települések, standok, tavernák bemutatása, hol milyen üzlet, vásárlási lehetőség, autóbérléssel kapcsolatos infók... Stb, sorolhatnám... A ff szöveges verzio ennek a képek nélküli változata! Én úgy tervezem, hogy kivonatolom majd 😊 de telón is velünk lesz! 😊Szerintem érdemes megvenni!!! Nagyszerű "útikönyv", mi egyszer lehet ki is nyomtatjuk és be is köttetjük!" K. Ildikó (via Kefalonia FORUM facebook csoport)


"Sok hasznos információt találtam. Érdemes beszerezni." S. Lászlóné (via Kefalonia FORUM facebook csoport)


"Mi idén megyünk harmadjára,és megvettem az idei, digitális verziót. Szerintem szuper, még mindig találtam benne újdonságot! Csak ajánlani tudom!" T. T. Zita (via Kefalonia FORUM facebook csoport)


"Én megvettem a 2019 -es letölthető könyvet. Nagyon részletes és alapos. Ajánlom !!!!!" V. Judit (via Kefalonia FORUM facebook csoport)


"Sokáig zavarban voltam, mert azt hittem hogy ez ugyanaz mint a Zakinthossal közös könyv. Hát nagyon nem, és áldom a feleségem eszét hogy megvetette velem a digitálisat is! :D Köszönöm még egyszer!" R. Tamás (via e-mail)


"Egy nagy bajom van a kiadvánnyal: miért nem adják ki nyomtatott, kötött verzióban? Így is nagyon jó, de bekötve és kézbe vehetően igazán pazar album lenne, igazi Kefalónia enciklopédia - megérdemelné." R. Tamás (via e-mail)


"Nagyon színvonalas és informatív, ott találtam magam a szigeten amikor olvastam. Már csak 3 hét és élőben is megnézem! " N. Piroska (via e-mail)


"A képek szépek, a leírások jók, sajnáltam volna ha nem veszem meg nyaralás előtt  " H.-E. Gábor (via e-mail)


"Minden csoportban benne vagyok, azt gondoltam hogy nekem nem tudnak újat mondani! Hát, a könyvet olvasva meglepődtem. Tudtatok." Zs. Gábor (via e-mail)


"Köszönöm a digitális útikönyvet! Örömmel kezdtem el olvasni és eddig nagyon tetszik amit láttam belőle." S. Tiborné (via Kefalonia FORUM facebook csoport)


"Ebben volt munka bőven, gratulálok! Másodjára megyek vissza Kefalloniára, de a digitális könyvet olvasva jöttem rá hogy nem láttam még belőle nagyon sok dolgot. Ezt pótolom és nagyon köszönöm!" K. S. Attiláné (via e-mail)


"Gratulálok az útikönyvhöz, nagyon jól sikerült, sokat fogjuk használni!" M. Tamás (via e-mail)


"Gratulálok , nagyon sok munka lehet benne, de érdemes volt!" S. Csaba (via e-mail)


"Már olvasgatom a kiadványt, nagyon jónak és hasznosnak tűnik. Nem kis munka volt benne. Minden elismerésem." T. Tünde (via e-mail)

KÖSZÖNJÜK!

Kefallinia digitális útikönyv