Kefalónia legszebb

strandjai

A sziget legszebb tengerpartjai

Kefalonia legszebb strandjai

Az egyik legszebb görög sziget látványához nagyban hozzájárulnak azok a páratlan  tengerpartok, amik nap mint nap lenyűgözik a látogatóikat.

Kefalóniát sokan nem csupán nyugalmáért és településeinek hangulatáért kedvelik, hanem változatos strandjaiért és azok gyakran csodás panorámájáért.

A szigetre látogatók több tucatnyi fürdésre alkalmas partszakaszt látogathatnak meg, melyek között a teljesen kiépített, napernyőkkel, napágyakkal, beach bárral ellátott partok és teljesen kiépítetlen, természetközeli strandok is szép számban fordulnak elő.

A legszebb strandok mindenkinek mást jelentenek, mindenki máshol érzi jól magát, azonban az alábbi partok számos Kefalónián nyaraló számára jelentik a nyaralásuk csúcsát!

Myrtos beach

Myrtos, Kefalónia egyik legszebb strandja

A Myrtos beach sokak számára egyet jelent Kefalóniával, és nyaralók ezrei választják miatta a szigetet nyaralásuk helyszínéül. Az egyik legmonumentálisabb méretű és leghíresebb kefalóniai strand nem hiányozhat egyetlen felsorolásból sem, ami Kefalónia legjobb partjait összegzi!

Petani beach

Petani beach

Petani méltán illik a legszebb kefalóniai strandok sorába, hiszen karibi színeivel, a partot körülölelő hegyvidék látványával sok minden mást elhomályosít. A Paliki-félszigeten lévő strand ugyan távol van a legtöbb településtől, mégis ezrek zarándokolnak el ide minden nyáron, higy saját szemükkel is megpillanthassák.

Antisamos beach

Antisamos strand Kefalonia

A legzöldebb környezetű kefalóniai tengerpart üvegszerűen átlátszó, nyugodt víztükrével, víz alatti élővilágával méltán emelkedik a legjobbak sorába. Antisamos nyugodt eleganciája van akinél még a Myrtost is elhomályosítja!

Kato Lagadi beach

Kato Lagadi, Kefalonia best beaches

Kato Lagadi az egyik leginkább eldugott tengerpart, amely mellett sokan úgy mennek el, hogy nem is sejtik milyen csoda várná őket lent. Amilyen apró, olyan látványos, egyedül megközelítése trükkös, és sokan eltévesztik az irányt. Hogy számodra ne legyen gond lejutni, rendeld meg a Kefallinia digitális útikönyvet, amiben eltévedésmentes útmutatót adunk hozzá, képekkel!

Skala beach

Skala strandjai

Kefalónia délnyugati partvidéke mesés színvilágú, változatos partokkal kényezteti el az ide érkezőket. Skala környékének strandjait a legjobb tengerpartok között tartják nyilván, hiszen mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb fürdőhelyeket, látványos kivitelben.


Ha még nagyobb változatosságra vágysz, és megismernél olyan páratlan partokat, amiket nem látsz a fenti felsorolásban, megismernéd a térképeken nem látszó érdekességet, Kefalónia rejtett gyöngyszemeit, egyedi sajátosságokat, melyekkel igen fontos tisztában lenni, irány az aktuális Kefallinia digitális útikönyv

A 800+ oldalas tudásbázisban számos további csodás strandról és sok minden másról olvashatsz  részletesebb információkat, és készülhetsz fel igazán jól a nyaralásodra!

Tudj meg többet a szigetről!

Kefallinia digitális útikönyv

Extra információk, bővített leírások, exkluzív tartalom.

Vesd bele magad a sziget igazi felfedezésébe! Számos, exkluzívan csak a digitális útikönyvben olvasható információ és leírás, extra tippek és ötletek, több száz képpel, több mint 800 oldalon!

Spórolj!

A legjobb utasbiztosítás nyomában

Hogy milyen utasbiztosítás érdemes kötni az idei évben kefalóniai vagy görögországi nyaralásra, arról itt olvashatsz bővebben.