Kefalónia busszal

Kefalonia Facebook
Kefalónia digitális útikönyv
Utasbiztosítási kedvezménykupon

Kefalónia busszal

A szigetre akár busszal is eljuthatsz: Magyarországon könnyedén találhatsz olyan utazási irodát, amely a tömegközlekedés ebben a formájában utaztat, és szállítja júniustól a szeptemberi hónapokig a nyaralni vágyókat Kefalóniára.

A magyar nyaralóknak szervezett formában először busszal volt lehetőségük Kefalóniára elutazniuk. A lehetőséggel sokan éltek is, hiszen a már megszokott görög úticélok mellett frissként hatott az addig szinte ismeretlen úticélként számontartott sziget. A hazatérők beszámolói és fényképei csak fokozták az érdeklődést, és ez vezetett oda, hogy évekkel ezelőtt már a közvetlen repülőjáratok is elindulhattak.
Kefalóniai nyaralás busszal
Ilyen és ehhez hasonló, nagy méretű buszok viszik a buszos nyaralókat Kefalónia szigetére
A buszok Magyarország határát Röszkénél lépik át, onnan több mint hatszáz kilométeres szakasz következik. Szerbia után Macedónia következik, mintegy kétszáz kilométeren keresztül, majd a befejező görög szakasz kb. 550 kilométeres táv.
Killini, kikötő
Killini kikötője, ahol a buszos nyaralók elhagyják a görög szárazföldet
A buszok Kefalóniára komppal jutnak át, melyek a délelőtti órákban Killini kikötőjéből indulnak. Az utazás időtartama nagyban függ a határátkelések időtartamától, átlagban 24-30 óra. A buszok többször is megállnak útközben: általában 3-4 óránként tartanak szünetet nagyobb benzinkutakon, amikor lehetőség adódik egy kis mozgásra, kávézásra, vásárlásra, és természetesen mellékhelyiségek használatára.
Kefalóniára komp busszal
Útban komppal Kefalóniára - az Ainos már messziről látszik
KefalonianLines komp belső
Kompbelső a Kefalonian Lines járatán
Kompozás Kefalóniára, nyaralás busszal
Poros (Lefkes) kompkikötője, ahová befutnak a járatok

A busszal Kefalóniára érkezők közül a legtöbben Lassiban vagy Skalában szállnak meg, mivel a buszos nyaralást szervező utazási irodák erre a két településre viszik a magyar utasokat.


Kefalonia FORUM

Csatlakozz a Kefalonia FORUM facebook csoporthoz is, ahol több ezer tag tölti fel képeit, élményeit, és cserél eszmét a szigetről nap mint nap: Kefalonia FORUM Facebook csoport


Tudj meg többet a szigetről!

Kefallinia digitális útikönyv

Extra információk, bővített leírások, exkluzív tartalom.

Nyaralási ajánlatok

Kefalónia nyaralás, utazás

Utazz kényelmesen, szervezett keretek között Kefalóniára Partnerünkkel, a Personal Tours utazási irodával!

Válassz a több mint negyed évszázados utazásszervezői múltra visszatekintő, megbízható és tapasztalt Partnerünk kefalóniai nyaralási ajánlatai közül, melyek folyamatosan a legjobb ár / értéket biztosítják a szigetre utazóknak.

Szállások egyéni utazóknak

Szállások Kefalónián, apartmanok és studiók

Egyénileg utazol Kefalóniára? Több száz apartman és studió közül választhatsz!

Hogy megkönnyíthessük a döntésed, Kefalónia legnépszerűbb települései szerint rendeztük sorba a szállásajánlatokat, melyek között az egyszerűbb studiók, a tágas apartmanok, és a minden igényt kielégítő szállodák és luxusvillák is megtalálhatóak.

Kiemelt Partnerek


Personal Tours
Utazási iroda

Utazásban Partnerünk a Personal Tours, a kefalóniai nyaralások szervezője.

Utazási ajánlatok, mediterrán nyaralások, first minute és last minute akciók: www.personaltours.hu

Társoldalak

Szeretsz utazni? Olvasnál még csodás tengerpartokról, lenyűgöző látnivalókról, hangulatos településekről? Az alábbi utazási portálokon is érdekes tartalom vár!

Lefkada strandok, látnivalók
Kréta látnivalói, strandjai, városai
Karpathos sziget információk
Parga, Görögország
Ciprus látnivalók, strandok