Gyakran Ismételt Kérdések

Kefallinia Digitális Útikönyv alapozó

Kefallinia Digitális Útikönyv - Gyakran Feltett Kérdések

  • Mi a Kefallinia digitális útikönyv?
  • Miért jó a Kefalónia szigetére készülőknek?

  • Hogyan kapom meg, és hogyan olvashatom?

Kefallinia Digitális Útikönyv

A Kefallinia Digitális Útikönyv a szigetre utazó legjobb barátja, legbővebb információforrása és leírásgyűjteménye - mondja ezt róla a legtöbb nyaraló, aki megrendelte és végigolvasta. Mivel minden évben megújul és kiegészül, az alábbi kérdezz-felelekbe gyűjtöttük össze róla a fontosabb alapinformációkat.

 

Evolúció

A Kefallinia digitális útikönyv 2015-ben született meg, amikor igény mutatkozott rá, hogy olyan összeszedett, kategorizált formában is legyen magyar nyelvű olvasmány Kefalóniáról, amelyet internet nélkül is lehet olvasni laptopon, táblagépen, okostelefonon, kinyomtatva pedig a nyaralásra is könnyedén legyen elvihető. 

A 2015-ös, legelső verzió gyakorlatilag a kefallinia.hu letölthető és kinyomtatható tartalma volt PDF formában, viszonylag egyszerű kivitelezésben, 120 oldalon. 2016-ra a külsőt, a tartalmat és az oldalszámot egyaránt érintő nagyobb bővítést kapott az útikönyv, megjelent benne számos olyan információ, ami magyar nyelven, olvasmányos és kategorizált formában a kefallinia.hu-n nem, csak a digitális útikönyvben volt olvasható, még jobban segítve a szigetet alaposabban felfedezni vágyókat.

2017-re ismét bővült: kb. 400 oldalasra hízott, számos újabb képpel - több strand, látnivaló magyar nyelvű leírásaival, tippekkel és egyéb segédletekkel, hogy még minőségibb és magasabb szinten szolgálhassa azokat, akik élnek a Kefallinia Digitális Útikönyv küldésének megrendelésével, és természetesen az ezzel járó számos előnnyel.

2018-ban már több mint 500 oldalon, minden eddiginél több információval, extra leírásokkal, tippekkel, és sok egyéb hasznos dologgal szolgálta azokat, akik érdeklődtek Kefalónia iránt, vagy ide tervezték nyaralásuk.

A '19-es, '20-as és '21-es tovább fejlődött, 2022-ben pedig immár több, mint 900 oldalassá vált. Egyedüli céllal, mégpedig hogy a természetesen koordinátákkal is ellátott, logikusan rendszerezett, olvasmányos formájú 2022-re Kefallinia Digitális Útikönyv használata a létező legjobb és legbővebb társ lehessen a nyaralás megtervezésében, a sziget mélyebb felfedezésében, és nincs egyetlen applikáció vagy weboldal sem, ami tartalmilag akár csak összemérhető lenne vele.


Miért jó a digitális útikönyv?

A kefallinia.hu és az olyan közösségi terek, mint pl. a Kefalonia FORUM facebook csoport megadják az alapszintet a sziget megismeréséhez, a Kefallinia Digitális Útikönyv pedig szélesre tárja az ablakot Kefalóniához azok számára is, akik mélyebben is érdeklődnek a sziget iránt. 

A Kefallinia Digitális Útikönyvben jóval több információt kapsz, mint ami a honlapon szerepel, több leírással és érdekességgel, tovább tippekkel és ötletekkel. Kényelmesen magaddal viheted a nyaralásra is, veled lesznek a koordináták, amik jármű bérlése esetén segíthetnek eljutni egy-egy helyre. Mindez letisztult, könnyen érthető, logikus formában elkészítve, kifejezetten a nyaralók szempontjai szerint - hogy már akár a nyaralás előtt körvonalazódhasson benned, mi az amit meg szeretnél látogatni, és mi az amit esetleg kihagynál. A digitális útikönyv nem csak azért jó, mert internet nélkül is olvasható, és kinyomtatható - bár sokaknál ezek is szempontok a beszerzésében, ismerve a sziget sok helyen lévő térerőhiányát - a digitális útikönyv fő előnye az, hogy sokkal több és tartalmasabb információt tartalmaz, mint amit máshol olvashat a Kefalónia iránt érdeklődő. Kifejezetten sok levelet kaptunk már arra vonatkozóan, hogy sokat segített nekik a digitális útikönyv, és olyan információkat olvastak benne, amit máshol nem találtak leírva sehol, nemhogy magyar nyelven, és örömüket fejezték ki, hogy beszerezték. De hiszen ezért is készült: hogy segítségével még jobb és tartalmasabb lehessen a nyaralás.


Hogyan kapom meg?

A 2022-es digitális útikönyvet színes, képekkel illusztrált PDF-ként (kb. 900+ oldal) küldjük a rendeléskor megadott e-mail címedre. Számítógépedre, laptopodra, táblagépedre vagy okostelefonodra másolható, és így nyaralásodra is könnyedén magaddal vihető, hogy ott is jól használható legyen. Mivel a fájl meglehetősen nagy méretű, előfordulhat hogy nem tudja fogadni a leveleződ, így természetesen egy linket is elküldünk, ahonnan a saját, névre szóló példányod letölthető bizonyos ideig.


Hogyan olvashatom?

Bármilyen eszközzel tudod olvasni, amin van PDF olvasó program vagy alkalmazás. Asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy nagyobb okostelefonon is remekül olvasható - ha kis méretű az okostelefonod képernyője, csak fordítsd el a kijelzőt. A netes böngészők (pl. Chrome vagy Firefox) többsége is megnyitja a fájlokat, bár utóbbiak a betűket nem mindig jelenítik meg helyesen. Megtekintésre, olvasásra asztali gépeken vagy laptopon az ingyenesen letölthető Adobe Reader-t ajánljuk, ami egy kattintással letölthető és telepíthető innen: link, táblagépek és okostelefonok esetében pedig ugyanez a Play áruházból, ill. az AppStore-ból tölthető le. 


Sikeresen megrendeltem, de mikor és hogyan kapom meg?

A rendelést követően max. 12 órán belül felvesszük Veled az általad megadott e-mail címen a kapcsolatot, és elküldjük az útikönyv küldés díjbekérőjét. A sikeres kiegyenlítés után legkésőbb 48 órán belül - természetesen általában hamarabb - elküldjük a digitális útikönyvet az általad megadott e-mail címre. Mivel nem minden levelezőprogram tudja fogadni a fájlt a nagyobb mérete miatt (a fájl mérete több száz Mbyte), így egy elérhetőséget is megadunk, ahonnan letölthető a saját, digitális vízjellel és egyedi azonosítóval ellátott digit. útikönyved. 


Megrendeltem, de eltelt egy nap és nem kaptam még visszaigazolást!

Nagyon ritkán előfordulhat, hogy a rendelési rendszerben nem jelentkezik a megrendelés, amiről mi sem kapunk értesítést. Ha olyat tapasztalsz, hogy megrendelted a digit. útikönyv küldését legalább egy napja, és nem kaptál még választ a megadott e-mail címedre, akkor írj erről egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Néha előfordul, hogy a megrendelésnél véletlenül elgépelésre kerül az e-mail cím, a megrendelő elüt egy karaktert vagy lehagy belőle valamit. Ebben az esetben a tévesen megadott, gyakran nem létező e-mail címről hibaüzenet pattan vissza, és nem tudjuk felvenni Veled a kapcsolatot! Ha 24 órán belül nem érkezik visszajelzés, az előbbiekben említett e-mail címünkön érdeklődj.


Régebben megrendeltem a 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021 verziót, azonban kellene az új is. Mi a teendőm?

Nagyon egyszerű: a rendelésnél találsz egy UPGRADE / Kuponkód rublikát, ahová írd be azt az egyedi rendelési számod, ami a már nálad lévő könyv oldalainak alján is szerepel azonosítóként. Töltsd ki az adataidat, melyeknél fontos, hogy ugyanazok az adatok szerepeljenek, amilyen névre a digitális útikönyv küldést anno rendelted, hiszen ez azonosít be Téged.

Így régi megrendelőként kedvezményt kapsz, köszönetünket kifejezve:

A 2015-ös megrendelőként a frissítés 3690 Ft;
A 2016-os megrendelőként a frissítés 3290 Ft;
A 2017-es megrendelőként a frissítés 2990 Ft;
A 2018-as megrendelőként a frissítés 2590 Ft;
A 2019-es megrendelőként a frissítés 2390 Ft;
A 2020-as, 2021-es megrendelőként a frissítés 2190 Ft.


Personal Tours kedvezmény

A Kefallinia.hu Partnerének, a Personal Toursnak utasai kedvezményre jogosultak, így a digitális útikönyv küldés díja számukra 3690 Ft. Amennyiben 2022-ben a Personal Tours utazási irodát választod és velük utazol Kefalónia szigetére, az UPGRADE / Kuponkód mezőbe írd be a Personal Tourstól kapott számla számát (a számla fejlécében találod) vagy az iroda díjbekérőjének sorszámát, hogy megkaphasd a kedvezményt. A sorszámok / kódok valódiságát egyedileg ellenőrizzük, és a kedvezményt csak az arra valóban jogosult, 2022-ben a Personal Tourst választó utasok vehetik igénybe.

 

Közösség
Kefalonia FORUM

Kefalonia FORUM
Kefalonia Facebook oldal

Kedveld a Kefalonia - Kefallinia oldalt, ahol képeket és videókat láthatsz idővonaladon Kefalóniáról.

Csatlakozz a Kefalonia FORUM facebook csoportba, ahol több ezer tag tölti fel képeit, élményeit, és cserél eszmét a szigetről nap mint nap: Kefalonia FORUM Facebook csoport

Szállások egyéni utazóknak

Szállások Kefalónián, apartmanok és studiók

Egyénileg utazol Kefalóniára? Több száz apartman és studió közül választhatsz!

Hogy megkönnyíthessük a döntésed, Kefalónia legnépszerűbb települései szerint rendeztük sorba a szállásajánlatokat, melyek között az egyszerűbb studiók, a tágas apartmanok, és a minden igényt kielégítő szállodák és luxusvillák is megtalálhatóak.

Nyaralási ajánlatok

Kefalónia nyaralás, utazás

Utazz kényelmesen, szervezett keretek között Kefalóniára Partnerünkkel, a Personal Tours utazási irodával!

Válassz a több mint negyed évszázados utazásszervezői múltra visszatekintő, megbízható és tapasztalt Partnerünk kefalóniai nyaralási ajánlatai közül, melyek folyamatosan a legjobb ár / értéket biztosítják a szigetre utazóknak.