Gyakran Ismételt Kérdések

Kefallinia Digitális Útikönyv alapozó

Kefallinia Digitális Útikönyv - Gyakran Feltett Kérdések

  • Mi a Kefallinia digitális útikönyv?
  • Miért jó a Kefalónia szigetére készülőknek?

  • Hogyan kapom meg, és hogyan olvashatom?

Kefalónia útikönyv letöltés

Evolúció

A Kefallinia digitális útikönyv 2015-ben született meg, amikor igény mutatkozott rá, hogy olyan összeszedett, kategorizált formában is legyen magyar nyelvű olvasmány Kefalóniáról, amelyet internet nélkül is lehet olvasni laptopon, táblagépen, okostelefonon, kinyomtatva pedig a nyaralásra is könnyedén legyen elvihető. 

A 2015-ös, legelső verzió gyakorlatilag a kefallinia.hu letölthető és kinyomtatható tartalma volt PDF formában, viszonylag egyszerű kivitelezésben, 120 oldalon. 2016-ra a külsőt, a tartalmat és az oldalszámot egyaránt érintő nagyobb bővítést kapott az útikönyv, megjelent benne számos olyan információ, ami magyar nyelven, olvasmányos és kategorizált formában a kefallinia.hu-n nem, csak a digitális útikönyvben volt olvasható, még jobban segítve a szigetet alaposabban felfedezni vágyókat.

2017-re ismét bővült: kb. 400 oldalasra hízott, számos újabb képpel - több strand, látnivaló magyar nyelvű leírásaival, tippekkel és egyéb segédletekkel, hogy még minőségibb és magasabb szinten szolgálhassa azokat, akik élnek a Kefallinia Digitális Útikönyv küldésének megrendelésével, és természetesen az ezzel járó számos előnnyel.

2018-ban már több mint 500 oldalon, minden eddiginél több információval, extra leírásokkal, tippekkel, és sok egyéb hasznos dologgal szolgálta azokat, akik érdeklődtek Kefalónia iránt, vagy ide tervezték nyaralásuk.

Mindig egy cseppet tovább fejlődött, 2022-ben pedig immár több, mint 900 oldalas, érdekes képes olvasnivaló lett.


Miért jó a digitális útikönyv?

A kefallinia.hu és az olyan közösségi terek, mint pl. a Kefalonia FORUM facebook csoport megadják az alapszintet a sziget megismeréséhez, a Kefallinia Digitális Útikönyv pedig szélesebbre tárja az ablakot Kefalóniához azok számára is, akik mélyebben is érdeklődnek a sziget iránt. 

Kényelmesen magaddal viheted a nyaralásra is, veled lesznek a koordináták, amik jármű bérlése esetén segíthetnek eljutni egy-egy helyre. Mindez letisztult, könnyen érthető, logikus formában elkészítve, kifejezetten a nyaralók szempontjai szerint - hogy már akár a nyaralás előtt körvonalazódhasson benned, mi az amit meg szeretnél látogatni, és mi az amit esetleg kihagynál.


Hogyan kapom meg?

A digitális útikönyvet színes, képekkel illusztrált PDF-ként (kb. 900+ oldal) küldjük a rendeléskor megadott e-mail címedre. Számítógépedre, laptopodra, táblagépedre vagy okostelefonodra másolható, és így nyaralásodra is könnyedén magaddal vihető, hogy ott is jól használható legyen. Mivel a fájl meglehetősen nagy méretű, előfordulhat hogy nem tudja fogadni a leveleződ, így természetesen egy linket is elküldünk, ahonnan a saját, névre szóló példányod letölthető bizonyos ideig.


Hogyan olvashatom?

Bármilyen eszközzel tudod olvasni, amin van PDF olvasó program vagy alkalmazás. Asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy nagyobb okostelefonon is remekül olvasható - ha kis méretű az okostelefonod képernyője, csak fordítsd el a kijelzőt. A netes böngészők (pl. Chrome vagy Firefox) többsége is megnyitja a fájlokat, bár utóbbiak a betűket nem mindig jelenítik meg helyesen. 


Sikeresen megrendeltem, de mikor és hogyan kapom meg?

A rendelést követően az általad megadott e-mail címre elküldjük az útikönyv küldés díjbekérőjét. A sikeres kiegyenlítés után legkésőbb 24 órán belül - természetesen általában hamarabb - elküldjük a digitális útikönyvet az általad megadott e-mail címre. Mivel nem minden levelezőprogram tudja fogadni a fájlt a nagyobb mérete miatt (a fájl mérete több száz Mbyte), így egy elérhetőséget is megadunk, ahonnan letölthető a saját, digitális vízjellel és egyedi azonosítóval ellátott digit. útikönyved. 


Megrendeltem, de eltelt egy nap és nem kaptam még visszaigazolást!

Nagyon ritkán előfordulhat, hogy a rendelési rendszerben nem jelentkezik a megrendelés, amiről mi sem kapunk értesítést. Ha olyat tapasztalsz, hogy megrendelted a digit. útikönyv küldését legalább egy napja, és nem kaptál még választ a megadott e-mail címedre, akkor írj erről egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Néha előfordul, hogy a megrendelésnél véletlenül elgépelésre kerül az e-mail cím, a megrendelő elüt egy karaktert vagy lehagy belőle valamit. Ebben az esetben a tévesen megadott, gyakran nem létező e-mail címről hibaüzenet pattan vissza, és nem tudjuk felvenni Veled a kapcsolatot! Ha 24 órán belül nem érkezik visszajelzés, az előbbiekben említett e-mail címünkön érdeklődj.


Régebben megrendeltem a 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021 verziót, azonban kellene az új is. Mi a teendőm?

Nagyon egyszerű: a rendelésnél találsz egy UPGRADE / Kuponkód rublikát, ahová írd be azt az egyedi rendelési számod, ami a már nálad lévő könyv oldalainak alján is szerepel azonosítóként. Töltsd ki az adataidat, melyeknél fontos, hogy ugyanazok az adatok szerepeljenek, amilyen névre a digitális útikönyv küldést anno rendelted, hiszen ez azonosít be Téged.

Így régi megrendelőként kedvezményt kapsz, köszönetünket kifejezve:

A 2015-ös megrendelőként a frissítés 3490 Ft;
A 2016-os megrendelőként a frissítés 3290 Ft;
A 2017-es megrendelőként a frissítés 2990 Ft;
A 2018-as megrendelőként a frissítés 2590 Ft;
A 2019-es megrendelőként a frissítés 2390 Ft;
A 2020-as, 2021-es megrendelőként a frissítés 1990 Ft.


Personal Tours kedvezmény

A Kefallinia.hu Partnerének, a Personal Toursnak utasai kedvezményre jogosultak, így a digitális útikönyv küldés díja számukra 3490 Ft. Amennyiben 2023-ban a Personal Tours utazási irodát választod és velük utazol Kefalónia szigetére, az UPGRADE / Kuponkód mezőbe írd be a Personal Tourstól kapott számla számát (a számla fejlécében találod) vagy az iroda díjbekérőjének sorszámát, hogy megkaphasd a kedvezményt. A sorszámok / kódok valódiságát egyedileg ellenőrizzük, és a kedvezményt csak az arra valóban jogosult, 2023-ban a Personal Tourst választó utasok vehetik igénybe.

 

Közösség
Kefalonia FORUM

Kefalonia FORUM
Kefalonia Facebook oldal

Kedveld a Kefalonia - Kefallinia oldalt, ahol képeket és videókat láthatsz idővonaladon Kefalóniáról.

Csatlakozz a Kefalonia FORUM facebook csoportba, ahol több ezer tag tölti fel képeit, élményeit, és cserél eszmét a szigetről nap mint nap: Kefalonia FORUM Facebook csoport

Szállások egyéni utazóknak

Szállások Kefalónián, apartmanok és studiók

Egyénileg utazol Kefalóniára? Több száz apartman és studió közül választhatsz!

Hogy megkönnyíthessük a döntésed, Kefalónia legnépszerűbb települései szerint rendeztük sorba a szállásajánlatokat, melyek között az egyszerűbb studiók, a tágas apartmanok, és a minden igényt kielégítő szállodák és luxusvillák is megtalálhatóak.

Nyaralási ajánlatok

Kefalónia nyaralás, utazás

Utazz kényelmesen, szervezett keretek között Kefalóniára Partnerünkkel, a Personal Tours utazási irodával!

Válassz a több mint negyed évszázados utazásszervezői múltra visszatekintő, megbízható és tapasztalt Partnerünk kefalóniai nyaralási ajánlatai közül, melyek folyamatosan a legjobb ár / értéket biztosítják a szigetre utazóknak.