Kefallinia.hu - Kefalónia (Kefallinia) szigetének leírásokkal, fényképekkel bővített, magyar nyelvű információs honlapja

 

Az alábbi feltételek a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) weboldal használatát szabályozzák. A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) weboldal elérésével, böngészésével, használatával a honlap olvasója, böngészője (továbbiakban: Felhasználó) elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el a feltételeket. 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) szerkesztősége minden ésszerű erőfeszítést megtesz a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, azonban nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért. A Felhasználó a weboldalon elérhető anyagokra kizárólag saját felelősségére hagyatkozhat. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldalon található leírások és adatok esetleges változásainak figyelemmel kísérése szintén saját felelőssége.

 

MÁS WEBOLDALAKRA MUTATÓ HIVATKOZÁSOK (LINKEK)

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) weboldalon található hivatkozásokat követve előfordulhat, hogy elhagyja a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu)-t és rendszerein kívül található tartalmakhoz fér hozzá. A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) nem vállal felelősséget a harmadik felek által készített weboldalak tartalmáért, pontosságáért és működéséért. A hivatkozásokat jóhiszeműen eljárva bocsátjuk a Felhasználó rendelkezésére. A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) nem vállal felelősséget a hivatkozás által megjelölt, harmadik fél által készített weboldalakért, azok esetleges változásaiért. 

 

SZELLEMI ALKOTÁSHOZ FŰZŐDŐ JOGOK, SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) honlapon publikált összes cikk, mondat, kifejezés, valamint a 'Kefallinia.hu' vízjelével ellátott képek szerzői jogvédelem alatt állnak.

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) honlapon található összes cikk, leírás, mondat, kifejezés felhasználásához, átírásához, más honlapon, dokumentumban, valamint bármilyen nyomtatott formában történő közléséhez a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) tulajdonosának feltétlen írásbeli hozzájárulása szükséges. Írásbeli hozzájárulás nélkül a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) cikkeinek, leírásainak, mondatainak, kifejezéseinek vagy képeinek átvétele nem engedélyezett.

A törvényben foglaltak szerint a szerzői jog értelmében írásbeli engedély nélkül tilos továbbá a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) cikkeinek, leírásainak, mondatainak, kifejezéseinek:

- többszörözése,

- terjesztése,

- más honlapon, weboldalon bárminemű felhasználása,

- nyomtatásban megjelenítése,

- katalógusban, prospektusban megjelenítése,

- nyilvános előadásban felhasználása,

- a nyilvánossághoz történő más cég, szervezet vagy magánszemély általi továbbközvetítése. 

Amennyiben a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) oldal bármely részének, cikkének, leírásának, mondatának, kifejezésének írásbeli engedély nélküli másolása, vagy átvételének ténye fennáll, az oldal tulajdonosa megegyezés szerinti kártérítésre igényt tart. A szerzői jog megsértése esetén, a megegyezés szerinti kártérítés bárminemű elmaradása okán az oldal tulajdonosa a jogi útra terelés jogát fenntartja. Szerzői jog megsértése esetén az oldal tulajdonosa a polgári peres úton történő jogi érvényesítést, a jogsértés helyreállítását, valamint kártérítési igény benyújtását kezdeményezheti. 

A jogvédett, oldalunkon található tartalom esetleges jogtalan felhasználását vitás esetben képernyőmentéssel, rendszergazdai igazolással, valamint ügyvédi ellenjegyzéssel is igazolhatjuk.

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) jogvédelmi információnak nem ismerete, vagy figyelmen kívül hagyása nem mentesíti az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye nélkül másolót a következmények alól.

 

FÓRUMSZABÁLYZAT

1. A fórumot használók elfogadják az alábbiakat: 

- Hozzászólásaik megfelelnek a honlap profiljának. 

- Tartózkodnak a jogszabályok által tiltott felhívás, közlemény, állítás közzétételétől, így különösen egyes emberek vagy embercsoportok sértésére alkalmas módon, azok neme, kora, nemzetisége, faja, származása, vallása, politikai meggyőződése szerinti megkülönböztetésétől. 

- Hozzászólásaik megfelelnek az emberi érintkezés és a kultúrált vita társadalmilag elfogadott normáinak.

-  Nem használhatja a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) fórumát arra, hogy olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket. 

- Nem használhatják a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) fórumát reklámtevékenység folytatására, sem burkolt, sem nyilvános formában. 

- A Fórumon hozzászólásokat elhelyezni csak a regisztrált felhasználók jogosultak.

- A Fórumon elérhető felhasználói és egyéb adatok és tartalom nem használhatóak közvetlenül vagy közvetve kereskedelmi tevékenység folytatására. 

- A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) a Fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért felelősséget nem vállal.  

- A hozzászólások valóságtartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha egy adott hozzászólás saját – vagy más – jogos és méltányolható érdekeit sérti, illetve közérdeket sérthet, azt indoklás nélkül törölheti. 

- A felhasználók viselik a Fórum használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is, beleértve többek között a más felhasználók által a Fórumon közzé - vagy elérhetővé tett káros tartalmak által az felhasználó számítógépes rendszerében okozott károkat és egyéb veszteségeket. 

- A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) oldal üzemeltetője és szerkesztősége fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a Fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza, vagy felfüggessze. 

 

Moderálási alapelvek

 

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) fóruma moderált. A moderátor alapvető feladata biztosítani a kulturált hangnemet és a folyamatos társalgás lehetőségét, ennek érdekében törli a fórumokon közzétett hozzászólások közül azokat, amely:

- akadályozza a fórumok rendeltetésszerű használatát,
- üzemeltető rendszerének, vagy bármely felhasználó számítógépének működését általuk nem kívánt módon befolyásolja,
- pletykát terjeszt, harmadik személyről negatív véleményt nyilvánít,
- a Kefallinia.hu oldal bármely szabályzatának, feltételének nem felel meg,
- tartalma jogszabályba, vagy jelen etikai szabályzatba ütközik. 

A moderátorok minden esetben törlik a fórumról a kéretlen reklámokat, SPAM-eket.

 

Felhasználó által oldalunkra feltöltött képek, beszámolók jogvédelme

Felhasználó hozzájárul, hogy a Kefallinia.hu (www.kefallinia,hu) oldalra felhasználó által feltöltött képeket oldalunk cikkeinél, bemutatásainál, képgalériáinál felhasználhatjuk, illetve facebook oldalunkon a közösséggel megoszthatjuk. A feltöltött képek szerzői jogának tulajdonosa természetesen marad a feltöltő (szerző), azonban a feltöltött képekkel kapcsolatban oldalunkkal szemben anyagi követelése nincs.

 

Általános Szerződési Feltételek, Digitális útikönyv küldés szolgáltatás

 

A www.kefallinia.hu (későbbiekben weboldal) a Vizi Zoltán E.V. tulajdona.

 Székhelye: 5700 Gyula, Bárdos u. 14.

Ügyfélszolgálat e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Válaszadási idő e-mailen beérkezett megkeresésekre: 7 munkanap 
Adószám: 78347940-1-24

Regisztráció, adatkezelés


A weboldalon való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A weboldal böngészése során ugyanakkor úgynevezett cookie-k kerülhetnek, a gépedre, melyek a későbbi kényelmesebb böngészést, azonosítást szolgálják. A cookie-k letiltása esetén előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem megfelelően működnek.

Digitális útikönyv küldés, mint szolgáltatás megrendelése előtt nem szükséges regisztrálnod kell magad a rendszerben. A digitális útikönyv küldés szolgáltatás megrendelésnél a számla kiállításához szükséges adatokat kérjük el, azaz a neved, címed, és az e-mail címed. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz, hogy a szolgáltatás megvásárlásáról számlát állítsunk ki az általad megadott adatok alapján és a megadott címre kiküldjük azt. Az adataid megadása önkéntes, a számla küldése után rendszereinkből törlésre kerülnek.

Oldalunk az általad megadott adatokat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a digitális útikönyv küldés szolgáltatás megrendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez, valamint a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja, harmadik félnek nem adja át. 

A digitális útikönyv küldés szolgáltatás megrendelése alkalmával a szerződéskötés nyelve magyar.

Megrendelés

Digitális útikönyv küldés szolgáltatás megrendelése után a rendszer a szolgáltatás sikeres megrendeléséről 24 órán belül egy visszaigazoló e-mailt küld, melyben elküldjük Neked a fizetéshez szükséges információkat.

Fizetési mód

A fizetés kizárólag átutalással történhet. Az általad megadott e-mail címre megkapod az átutalás adatait, többek között bankszámlaszámunkat és egy egyedi fizetési azonosítót. A fizetési azonosítót az utalás megjegyzés rovatába kell beírni. A digitális útikönyv küldés szolgáltatás teljesítésére a kiegyenlítést követően maximum 48 órán belül kerül sor. Az azonosítókat a rendszerünk 30 napig tárolja, a ki nem egyenlített összegek, megrendelések azonosítóit a rendszer automatikusan törli.

Jogvédelem

A weboldal és a digitális útikönyv tartalma jogvédelem alatt áll, mindennemű illegális felhasználást és másolást a törvény bünteti. A digitális útikönyv felhasználási feltételeiről itt olvashatsz.

Ügyfélszolgálat

Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed, vagy problémád lenne, kérjük jelezd azt nekünk. Fordulj hozzánk bizalommal a hét minden napján, a nap bármely időpontjában, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A beérkező emailekre maximum 7 munkanapon belül válaszolunk.

Elállás

Tájékoztatunk, hogy a digitális útikönyv küldés díjának sikeres kiegyenlítése és a szolgáltatás teljesítése után a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontjára való tekintettel nem áll módodban elállni.

Hatálybalépés, módosítás

Jelen Ászf hatálybalépésének időpontja: 2017.04.16. Módosítás esetén az új Ászf a weboldalon kerül közzétételre.