Kefalónia repülővel

Kefalonia Facebook
Kefalónia digitális útikönyv
Utasbiztosítási kedvezménykupon

Kefalónia repülővel

  • BUD - EFL repülési idő: kb. 1 óra 50 perc
  • BUD - EFL távolság: kb. 1040 km
A szigetre jutás leggyorsabb módszere a repülős út. Magyarországról már alig két órás légi utazással is elérheted Kefalóniát!

Ez a látványos földrajzi adottságokkal rendelkező görög sziget sokáig viszonylag ismeretlen úticélnak számított a magyar utazók körében, és eleinte csak nagyon kevesen jutottak el Kefalóniára itthonról akár nyaralni, akár más célből - és ők is főként csak magánszervezésben.
Kefalónia repülővel - Welcome to Kefallinia

Az utóbbi években már több magyar utazási iroda is felfedezte magának Kefalóniát, mint elsőrangú nyaralóhelyszínt. Miután elindultak a heti rendszerességgel közlekedő charter járatok a természeti szépségekre vágyó utazók és a görög szigetek rajongóinak legnagyobb örömére, a szigetet hamar megszerette a magyar utazók szélesebb közönsége is. Ennek köszönhetően a szigetre induló közvetlen járatok már a kezdetektől fogva szinte minden alkalommal teljes töltöttséggel közlekednek, ami egyértelműen jelzi Kefalónia vonzerejét a nyaralók és az utazási irodák számára egyaránt. A charter repülőgépek a kora nyári hónapoktól - ami rendszerint június elejét jelenti - egészen kora őszig indulnak a szigetre, Budapestről (2022-ben Debrecen az előzetes tervektől eltérően ismét kimarad) felszállással.

Kefalónia repülővel
Nyaralók érkeznek Kefalóniára, menetrend szerinti charter járattal

Közösség
Kefalonia FORUM

Kefalonia FORUM

Csatlakozz a Kefalonia FORUM facebook csoporthoz is, ahol több ezer tag tölti fel képeit, élményeit, és cserél eszmét a szigetről nap mint nap: Kefalonia FORUM Facebook csoport


Nyaralási ajánlatok

Kefalónia nyaralás, utazás

Utazz kényelmesen, szervezett keretek között Kefalóniára Partnerünkkel, a Personal Tours utazási irodával!

Válassz a több mint negyed évszázados utazásszervezői múltra visszatekintő, megbízható és tapasztalt Partnerünk kefalóniai nyaralási ajánlatai közül, melyek folyamatosan a legjobb ár / értéket biztosítják a szigetre utazóknak.

Kefalónia repülőtere
A sziget repülőtere madártávlatból

A tervezett 2022-es repülőjárat menetrendje Budapestről Kefaloniára (BUD - EFL)

A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel az eredeti menetrend még változhat, és időpontváltozások, illetve járatösszevonások várhatóak, melyekről az utazási iroda ad tájékoztatást annak megvalósulása esetén.A repülési menetidők eltérése Magyarország - Görögország időzónabeli különbségéből adódik, a repülés menetideje egységesen kb. egy óra ötven perc - két óra.

Ha utazási irodával, kényelmesen, repülővel szeretnél utazni, válassz utazásszervező Partnerünk, a Personal Tours kefalóniai nyaralási ajánlataiból!

Böngéssz kedvedre: www.personaltours.hu
Utazás Kefalóniára repülővel
A nyaralók nagy részét charter járatok hozzák-viszik

A Kefalóniára érkező legtöbb, repülőgéppel Magyarországról (Budapestről vagy Debrecenből) érkező nyaraló a magyar utazási irodák szálláskínálatából adódóan elsősorban Lassit, Svoronatát, Argostolit és Lourdast veszi célba.

FONTOS: Magyarországról közvetlen repülőgépjárat a kora nyártól őszig közlekedő charterjáratokon kívül 2022-ben nem várható a szigetre. Akinek kizárólag repülőjegyre van szüksége, a magyar utazási irodákon keresztül tud vásárolni limitált számban Kefalóniára repülőjegyet, ugyanarra a charterre, amivel a többi nyaraló érkezik.

Ezen kívül csak átszállással lehet eljutni Kefalóniára, melyekhez támpontot és pontos menetrendet a repülőjegy kereső oldalak biztosítanak.

Repülő Kefalónia közelében
Repülés Kefalóniára

Kefalónia repülőtere

Kefalónia nemzetközi repülőterét (EFL) 1971-ben építették a sziget déli részére, ahol a legnagyobb egybefüggő sík területek vannak. A fővárostól, Argostolitól mindössze 10 kilométerre fekvő repülőtér teljesen bekapcsolta a szigetet az idegenforgalomba, mivel addig csak kompozással, a tengeren keresztül lehetett megközelíteni. A legtöbb látogató eleinte a görög szárazföldről, Angliából és skandináv országokból érkezett, majd fokozatosan egyre több európai országból szerveztek ide utakat. A tömegturizmus ennek ellenére sokáig elkerülte a szigetet: zsúfoltságra a legtöbb városban, illetve Kefalónia legtöbb strandján még a legnagyobb főszezonban sem kell számítanod. Légi úton a sziget évente átlagban kb. 450.000-500.000 embert fogad.

A Budapest (BUD) - Kefalónia (EFL) útvonalon repülő közvetlen charterjárat menetideje szűk 2 óra, a Travel Service / Smartwings járatokon ez idő alatt frissítőt szolgálhatnak fel az utasok részére.

Melyik a legjobb utasbiztosítás?

Biztositas.hu kupon kedvezmény

 

Milyen utasbiztosítást érdemes kötni idén, ha Kefalóniára vagy Görögországba utazok?

Szállások egyéni utazóknak

Szállások Kefalónián, apartmanok és studiók

Egyénileg utazol Kefalóniára? Több száz apartman és studió közül választhatsz!

Hogy megkönnyíthessük a döntésed, Kefalónia legnépszerűbb települései szerint rendeztük sorba a szállásajánlatokat, melyek között az egyszerűbb studiók, a tágas apartmanok, és a minden igényt kielégítő szállodák és luxusvillák is megtalálhatóak.

Kiemelt Partnerek


Personal Tours
Utazási iroda

Utazásban Partnerünk a Personal Tours, a kefalóniai nyaralások szervezője.

Utazási ajánlatok, mediterrán nyaralások, first minute és last minute akciók: www.personaltours.hu

Társoldalak

Szeretsz utazni? Olvasnál még csodás tengerpartokról, lenyűgöző látnivalókról, hangulatos településekről? Az alábbi utazási portálokon is érdekes tartalom vár!

Lefkada strandok, látnivalók
Kréta látnivalói, strandjai, városai
Karpathos sziget információk
Rodosz GUIDE - nyaralási információk, a legjobb látnivalók és legszebb strandok
Parga, Görögország
Ciprus látnivalók, strandok