Kefallinia 2022
Digitális útikönyv

A legnagyobb tudásbázis a szigetről, magyar nyelven!

Kefallinia digitális útikönyv 2022

Magyar nyelvű, egyedülállóan részletes digitális tudásbázis Kefalóniáról, számos extrával - több, mint egy útikönyv.

Meg szeretnéd ismerni a sziget minden szegletét? Jóval több információ érdekel olyan népszerű településekről mint Lassi, Skala, vagy épp Argostoli? Meglátogatnál olyan kefalóniai látnivalókat, strandokat és érdekességeket, amikről máshol még említés szinten sem hallasz vagy többet akarsz róluk tudni? Van egy remek hírünk: a Kefallinia 2022 digitális útikönyv a létező legjobb és legrészletesebb tudásbázis a szigetről, ráadásul magyar nyelven olvashatod!

A 2022-es digitális útikönyv segít, hogy a lehető legalaposabban felkészülhess kefalóniai nyaralásodra, hiszen egy olyan egyedülállóan részletes tudásbázist adunk a kezedbe, amivel mindenki másnál többet tudhatsz meg a Kefalónia szigetéről.

A digitális útikönyv zamatát a számos olyan plusz leírás és extra információ adja, melyekről sem itt a weboldalon, sem a fórumokban vagy csoportokban nem olvashatsz: további érdekes strandok és látnivalók, tippek, ötletek, több száz képpel illusztrálva, 800+ oldalon!

Kefallinia digitális útikönyv 2021 - Kefalonia guide 2021

Kefallinia 2021

Mit tartalmaz a Kefallinia 2022 digitális útikönyv?


  • Tovább bővített, informatív leírások Kefalónia településeiről, tengerpartjairól és látnivalóiról, koordinátákkal;
  • Olyan extra tengerpartok és felfedeznivalók, melyekről sem itt a honlapon, sem máshol nem olvashatsz ilyen minőségben és terjedelemben;
  • Lassi, Argostoli és Skala GUIDE: kiemelt fókuszban a népszerű üdülőtelepülések, hogy maximálisan képben lehess;
  • Lassi, Argostoli & Skala BEACH GUIDE: a nyaralóvárosok összes strandjának részletezése külön-külön, képekkel, megközelíthetőséggel;
  • Extra tippek hogy hol és mire figyelj, további hasznos javaslatok;
  • Olyan további olvasnivalók, mint Kefalónia történelme, legendái;
  • Kefalonia RETRO;
  • Tájegységek, búvárkodás, kagylógyűjtés, stb;
  • És még sok más!

A Kefallinia 2022 digitális útikönyv célja, hogy a benne olvasható extra információkkal, leírásokkal olyan dolgokat is megtudj a szigetről, illetve olyan tippeket kapj és használj, amiről az útikönyvet nem megrendelők azt sem tudják, hogy léteznek.

A 2022-es digitális útikönyv rendelése véget ért, a következő rendelési elérhetőség 2023-ban.

Sosem volt ilyen egyszerű kefalóniai utazásod tervezése, mivel a digitális útikönyvet kényelmesen olvashatod a számítógépeden, okostelefonodon, táblagépeden, laptopodon, hogy akár már a nyaralás előtt a lehető legjobban felkészülhess, és jóval többet megtudhass a szigetről, mint más, kevésbé felkészült utazók. Ha elutazol, okos eszközödre az útikönyvet felmásolva a digitális útikönyvet bárhová magaddal viheted, és nyaralásod napjaiban is szabadon olvashatod, tervezheted vele a kinti napjaid.

A Kefallinia 2022 digitális útikönyvet színes, képekkel illusztrált PDF fájlként kapod meg. A digitális útikönyv így könnyűszerrel számítógépedre, laptopodra, táblagépedre vagy okostelefonodra másolható, és így nyaralásodra akár több formában is magaddal vihető (színes verzió: kb. 800+ oldalas, A/4 méretű PDF).

Az útikönyvet a legnépszerűbb és legkönnyebben elérhető digitális formában, PDF fájlként bocsájtjuk rendelkezésedre, amit egy kattintással letölthetsz és kinyomtathatsz. 

  • SZÍNES, FRISS KÉPEKKEL GAZDAGON ILLUSZTRÁLT VERZIÓBAN (*.PDF FORMÁTUMBAN);

Kefalonia Facebook

Kefalonia Facebook oldal

Kedveld a Kefalonia - Kefallinia oldalt, ahol képeket és videókat láthatsz idővonaladon Kefalóniáról.

Kefallinia digitális útikönyv

Nyaralási ajánlatok

Kefalónia nyaralás, utazás

Utazz kényelmesen, szervezett keretek között Kefalóniára Partnerünkkel, a Personal Tours utazási irodával!

Válassz a több mint negyed évszázados utazásszervezői múltra visszatekintő, megbízható és tapasztalt Partnerünk kefalóniai nyaralási ajánlatai közül, melyek folyamatosan a legjobb ár / értéket biztosítják a szigetre utazóknak.

Szállások egyéni utazóknak

Szállások Kefalónián, apartmanok és studiók

Egyénileg utazol Kefalóniára? Több száz apartman és studió közül választhatsz!

Hogy megkönnyíthessük a döntésed, Kefalónia legnépszerűbb települései szerint rendeztük sorba a szállásajánlatokat, melyek között az egyszerűbb studiók, a tágas apartmanok, és a minden igényt kielégítő szállodák és luxusvillák is megtalálhatóak.

Kiemelt Partnerek


Personal Tours
Utazási iroda

Utazásban Partnerünk a Personal Tours, a kefalóniai nyaralások szervezője.

Utazási ajánlatok, mediterrán nyaralások, first minute és last minute akciók: www.personaltours.hu

Társoldalak

Szeretsz utazni? Olvasnál még csodás tengerpartokról, lenyűgöző látnivalókról, hangulatos településekről? Az alábbi utazási portálokon is érdekes tartalom vár!

Lefkada strandok, látnivalók
Kréta látnivalói, strandjai, városai
Karpathos sziget információk
Parga, Görögország
Ciprus látnivalók, strandok