• Kezdőlap
  • Info
  • Kefalonia FORUM csoportszabályzat

Kefalonia FORUM Facebook csoport szabályzat


Mielőtt kérdezel


1. Ha még nem jártál a szigeten, és mielőtt érdeklődnél a dolgokról, böngészd át Kefalonia ismertebb strandjainak, látnivalóinak, településeinek bemutató honlapját, hiszen több dolgot tisztába tesz: www.kefallinia.hu

2. Ha a lehető legtöbb leírást és szakszerű információt szeretnéd elolvasni Kefalóniáról magyar nyelven, olvasd el a friss Kefallinia digitális útikönyvet, melyet eszközeiden nyaralásodra is magaddal vihetsz.

3. Ha egyénileg utazol Kefaloniára, érdemes előre szállást foglalni, apartmanok és studiók ajánlatait városok szerint itt találsz: apartmanok és studiók Kefalónián

4. Utazási irodával szeretnél Kefalóniára utazni? Keresd Partnerünk, a Personal Tours repülős kefalóniai nyaralási ajánlatait: https://personaltours.hu/kefalonia-sziget

5. Ha utasbiztosításodon spórolnál, használd a kefallinia.hu számodra biztosított utasbiztosítási kuponkedvezményét, mellyel összehasonlíthatod a biztosítási ajánlatokat, és kedvezménnyel kötheted meg a számodra szimpatikus ajánlatot.

 

Általános csoportszabályok


Ne köszönd meg a befogadást!

Belépéskor ne köszönd meg a befogadást, mert a beköszönésekkel széttöredezik a csoport idővonala. Mi köszönjük, hogy csatlakozol, bővíted a tagok sorát, továbbá tapasztalataiddal, képeiddel, kérdéseiddel hozzájárulsz a csoport működéséhez. Így kérünk Te se köszönj be a fenti mondattal hozzánk, ugyanis a köszönések indok nélkül törlésre kerülnek - egyszerűen tölts fel egy új képet, írj néhány mondatot a szigetről, vagy kérdezd bátran ami érdekel - ilyen egy tökeletes belépő!

 

Nincs hirdetés!

Rengetegen nézik a facebook csoportokat ingyenes hirdetési felületnek - többen közülük átesve a ló túloldalára. Így a csoportból a hirdetések észlelésük esetén figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek, legyen az bármilyen, utazási iroda web / facebook oldalára navigáló poszt. A hirdetések törlése mellett a csoportban történő ügyfélvadászat, privát vagy nyilvános ajánlatadás, üzleti célú ajánlatokkal megkeresés azonnali kizárással jár. Tilos a kefallinia.hu oldalhoz nem kapcsolódó affiliate kódok, jutalékos kedvezményrendszerek, stb ajánlása, megosztása, saját affiliate linkek beszúrása.

Hirdetni kizárólag az admin jóváhagyásával, meghatározott feltételekkel, vagy Partnerséggel lehet. Szálláskereséshez saját szervezésben általánosságban a Booking com-ot és annak jól paraméterezhető keresőjét ajánljuk, itt éred el: link, utazási iroda választása esetén pedig keresd bátran Partnerünk, a Personal Tours ajánlatait.

 

Booking info

Ha szállást ajánlanál a booking.com -on keresztül, kérjük az ajánlásokat / találatokat az alábbi linken keresztül keresd meg és linkeld: közvetlen link a booking.com-hoz

A linken keresztül történő ajánlás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Kefallinia.hu / Kefalonia FORUM működhessen, fennmaradhasson, illetve a jövőben is minőségi tartalmat oszthassunk meg Veled weboldalunkon, illetve facebook oldalainkon. A Kefalonia FORUM-ban emiatt az ettől eltérő, nem a fentiek szerint megosztott booking-os ajánlásokat sajnos törölnünk kell.

 

Kamuregek, arc nélküli profilok kíméljenek

A kamureggel, illetve kamureg gyanús profillal próbálkozó csatlakozók elutasításra kerülhetnek. Ha valakinek nincs rendes profilja Facebookon, azaz saját profilképe, nincs rendes neve, nincsenek ismerősei, nem láthatóak olyan egyéb adatok róla, melyek valós személyként és profilként azonosítanák, a csatlakozási szándéka elutasításra, a profilja pedig tiltásra kerülhet. A csoporttagok többségének védelmében aki az előzőekben részletezett regisztrációval rendelkezik, és nem vállalja fel Facebookon saját magát, annak sajnos nem kerül engedélyezésre a csoporttagság.

 

Légy tisztelettel mások iránt

A cél a kulturált tapasztalatmegosztás- és szerzés, baráti hangnemben. Kérjük ezt tartsd tiszteletben! Aki esetleg a csoport tagjaival kötekszik, személyeskedik, ellenségeskedést szül, túllép az irónián, gúnyos megjegyzéseket tesz, vagy nem képes elfogadni mások véleményét, attól megválunk, és újracsatlakozásra sincs lehetősége.

 

Használd a keresőt!

Az elmúlt hónapokban már számos téma felmerült, amire hasznos és konstruktív válaszok születtek. Mielőtt kérdezel, nézz szét a régebbi posztok között is, a kefallinia.hu-n, illetve a szigetet érintő legbővebb magyar nyelvű információforrásként legjobban a Kefallinia digitális útikönyv segít.

 

Maradjunk a témánál, maradjunk a minőségnél

A csoport középpontjában Kefalonia és környéke áll, így a nem ideillő tartalom törlésre kerül. Nem gyűjtünk szavazatokat, adományokat, lájkokat senkinek, nem asszisztálunk mások megosztós játékaihoz. Rengeteg a neten a fals információkkal, saját tartalom nélkül, mások gyakran illegálisan letöltött képeiből és videóiból élő weboldal és facebook oldal, melyek posztjainak megosztása észlelésük esetén szintén törlődik.

 

Ne csak olvass, ossz is meg tartalmat!

Szeretettel várjuk kefalóniai képeid, élményeid, tapasztalataid - oszd meg őket bátran!

 

Köszönjük, hogy időt szántál a Kefalonia FORUM csoportszabályainak elolvasására, és hogy betartod a fentieket: kellemes fórumozást, élmény- és képmegosztást kívánunk!

 

További FORUM facebook csoportok: Lefkada FORUM | Karpathos FORUM | Rodosz FORUM

 

 

Kefalonia FORUM facebook group rules in English

 

Don't say 'thank you' for membership

After joining Kefalonia FORUM facebook group, please don't say thank you for the membership. These posts are perfectly useless, and will be deleted.


Advertising is forbidden

We keep Kefalonia FORUM clean from third party and unchecked advertisements, please keep in mind. Advertising of accomodations, products, services, renting, etc will be deleted, and the membership of the advertiser will be deleted also from the list of members. Advertising is allowed only for Partners of our website and facebook site. If you want to advertise on our site / FORUM, feel free to ask about possibilites / advertising packages.

Posting links with affiliate codes, business links, etc will be also deleted, and membership will be terminated.


Links to Booking.com

If you want to share accomodations with group members, please use this link to search and share your favourite apartment or studio: direct link to booking.com

Using this way of sharing helps a lot to maintain our website, facebook sites and forums. If you wan't do this and common booking links will be shared, those posts will be deleted.

 


This FORUM is only for real people

There are some fake profiles on Facebook with fake identities, photos, personal infos, etc. For protection of group members we will not allow to join to our group these profiles So freshly generated profiles, profiles with no photos,without friends, etc unfortunately will be not members in our group.

 

Main theme: Kefalonia & nearby islands

This group is addicted to Kefalonia and the nearby small islands. Please don't ask or write off topic things, like politics, other Greek regions, etc.

 


Be friendly and helpful

In Kefalonia FORUM there are friends of Kefalonia island, and it is a huge community for fans. Be kind and patient to other members, or help them if need it.

 

Don't be shy, share your photos and you thoughts

Soul of the group are your photos, videos and other goods, so share them!

Thank you for following these simple rules, have a nice time! :)