Kefalonia FORUM Facebook csoport

A Kefallinia.hu fórumát a jövőben a Facebookon is megtalálhatod, Kefalonia FÓRUM néven, Facebook csoportként. 


A vadonatúj, friss és ropogós, reklámoktól mentes csoportban a jövőben bővített információkat, képmegosztásokat, feltöltéseket, tapasztalatmegosztást, titkos tippeket kapsz Kefalóniáról tőlünk és a csoport többi tagjától- lépj be hát Te is!

Kattints, itt tudsz csatlakozni: facebook.com/groups/kefaloniaforum/

Everette - 2017. december 18. hétfő, 08:17
Thank you so much for sharing this awesome website. Check out my blog post http://tabletkinaodchudzanie.com.pl/
Karri - 2017. december 18. hétfő, 07:14
Great looking internet site. Presume you did a bunch of your very own coding. Feel free to surf to my webpage http://comprimidos-para-potencia.eu/
Dylan - 2017. december 18. hétfő, 06:00
If you are, you should absolutely try teeth improving. It is easy, quick and cheap to have an beautiful smile require to. This article aid you whiten your teeth effectively. Cleaning region between really and the gum is not when you tilt your brush 45 degrees to ensure the bristles get inside of the gum on its own. This is essential as to do to keep dental health high as flossing typically the same area of your mouth, so develop a point than it. It is safer and much better for your teeth take care of the clean, shiny white teeth by avoiding drinking coffee, tea and sodas than to submit to teeth whitening operations. Maintaining good dental hygiene habits will keep the teeth white without damaging the surface. teeth whitening procedures can be very damaging to tooth enamel. You also make some lifestyle changes to assist you achieve whiter and healthier teeth. Additionally smoker, you'll need should look into cutting documented on the cigarettes or avoiding them as a whole. One helpful tip to accomplish ought to to do not forget that not only do your teeth benefit from smoking cessation, but your overall health improves also. Aside from smoking, drinking beverages such as coffee and tea may affect your teeth as competently. If possible, you can reduce your intake of these drinks, and replace them with water instead for that added health advantage. Home whiteners are convenient, is your next significant explanation why. You do not have to operate a vehicle to dental professional and or make plans. You will be able to basically apply the kit at home as you brush your teeth or on the weekend. You'll be able to whiten your teeth an individual have hours. The pens are some of the most extremely suitable systems. These can be taken along with you inside your bag and applied valuable time of day time or anti aging night. If sparkling white teeth from a toothpaste sounds too good to be true, simply because it has been. While non-prescription whitening pastes and rinses may remove light stains on top of teeth, they won't produce most effective results. Only your dentist can help you to achieve these results, often with harsh detergents. Your life will alter substantially after whitening your teeth. You will become more socially active because you'll feel more attractive, self-confident, and will want to smile more. Suggestions can be valuable to start getting a whiter smile.
Hubert - 2017. december 18. hétfő, 05:50
I like this website - its so usefull and helpfull. Here is my website ... http://penisz-novelo-tabletta-hu.eu
Leora - 2017. december 18. hétfő, 05:47
Passion the site-- very individual friendly and lots to see! Also visit my weblog: http://erectiepillen-bestellen-nl.eu
Anikó - 2017. október 08. vasárnap, 08:07

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy Zolában lehet-e motorcsónakot bérelni hogy a Fteri beach-re elmenjünk. Köszönöm.

Anti - 2017. október 09. hétfő, 12:21

Szia! Bérelni nem lehet csónakokat, de van egy helybeli aki elvisz a csónakján, van hozzá telefonszám is. Megkeresem a számot is beírom ide.

Klara - 2017. szeptember 21. csütörtök, 04:39

Fenti kerdesemhez,meg kocsit szeretnenk berelni, tippeket megkoszonom. 

GPS hez probaltam letolteni kefalonia terkepet es nem talalja. Kerlek segitsetek.

Klara - 2017. szeptember 21. csütörtök, 04:14

Sziasztok!

Szeptember 22 - en utazunk Kefalonis, Skalaba 4 fo.

Van valakinek tapasztalata,megbizhato ceg, olcso ar felol es lehet e 

Alkudni .koszonom a valaszt.

Alexandra - 2017. szeptember 12. kedd, 16:50

Kedves Eszti,

Nagyon szépen köszönöm a részletes választ. Igazán sokat segítettél vele. :-)

Alexandra

 

Almási Szilvia - 2017. szeptember 03. vasárnap, 14:36

Sziasztok! Az Imperial Car Rentaltól béreltünk autót, mert a többinél sajnos nem volt, de most annyi rosszat olvasok róla! Valaki bérelt már tőlük? Remélem nem járunk pórul velük! 

Eszti - 2017. augusztus 21. hétfő, 14:03

Szia András. A costa-costán ,  pálmaleveles napernyővel 2 napágy, ami nagyon puha szivacs, műbőrrel bevonva 10 euro, a sima piros, kék 7 euro. 

Anikó - 2017. augusztus 21. hétfő, 01:25

Sziasztok!
Aug.25.-én indulunk Lourdasba...hallottuk,hogy  a napokban erdőtűz volt ott.Van ennek valami látszata most?

András - 2017. augusztus 18. péntek, 09:29

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék,van-e valakinek friss infója a Costa-Costa beach,illetve a környező strandok árairól? Napernyő+2 napozóágy bérlése milyen árban van? Illetve még egy kérdés. Ithacára Kefaloniából a hajókirándulás mennyibe kerül? Erről bővebb beszámolót is szívesen elolvasnék. Köszönöm a választ!   :-)

Gyöngyi - 2017. augusztus 16. szerda, 12:52

Sziasztok! Nem megy ma valaki kocsival Lourdasból Skalaba este? Olvastam, hogy lesz igazi göróg faluünnep tánccal és zenével. Esetleg betársulnánk a benzinbe nekünk sajnos nincs jogsink. 

Anita - 2017. augusztus 14. hétfő, 15:20

Sziasztok! Próbált idén valaki lejutni Platia Ammos-ra? Megjavították már a lépcsőt? Az odáig vezető mellékút milyen állapotú, kárt tud tenni az autóban? Előre is köszönöm az infókat!

Viktor - 2017. augusztus 17. csütörtök, 21:25

Szia! A lépcső használhatatlan, felesleges megpróbálni a lejutást! 

Mi a lépcső tetejéhez vezető utat is inkább kihagytuk. (Köves, sziklás, nem éppen autót kímélő)

Viszont Platia Ammos mindenképpen megér egy látogatást! Vatsa Bay kedves kis öbléig kell leautózni, ahonnan az öreg tulaj, bár kissé borsos áron, de átvisz motorcsónakkal! Hatalmas élmény! 

Üdv:Viktor

 

Anita - 2017. augusztus 18. péntek, 10:55

Kedves Viktor! Köszönöm szépen az infókat! Ezt az öreg tulajt hogy találjuk meg a Vatsa Bay öbölben, melyik napszakban érdemes őt keresni? Mennyiért visz át? Lehet is egy kicsit a parton időzni, vagy csak odavisz, megnézzük és már fordul is vissza? Köszönöm! Üdv.Anita

Viktor - 2017. augusztus 19. szombat, 15:06

szia Anita! 

A parton van egy taverna, mellette, egy kölcsönző. Mi a tavernában érdeklődtünk 12 óra körül. Hívtak az öreget, aki mondta, hogy nincs szabad bérelhető csónak, de ő elvisz minket a sajátján 13:30kor. Egy ebéd mellett élvezzük kicsit Vatsa Bay hangulatát, majd pontos indulás után 20 perc csónakázás ( nagy élmény, szélvész tempóban :)). kikötni nem tudtunk a hullámok miatt, 20 métert kellett kiúszni a partig. Minimális cuccot érdemes csak vinni, , amit ki tudtok tartani vízből uszás közben. Kértette, hogy mennyit szeretnénk maradni, mi 1 órát kertünk. Ennyi időt töltöttünk csak kettesben a paradicsomban, majd jött értünk, és indultunk vissza. Utólag fizettünk, 110 euró volt az ellenérték. A mi esetünkben így zajlott!

Szép nyaralást!

Viktor

Kenyeresné Judit - 2017. augusztus 10. csütörtök, 06:35

Sziasztok! Augusztus 18-án érkezünk  A szállásunk Lourdata-ban lesz. Sajnos az autóbérléssel küszködünk. Csak a Pefanis-t találtuk, aki Lourdata-n is át tudja adni az autót, de nekik erre az időszakra nincs szabad kocsijuk. A többi kölcsönzőnél csak a reptéren lehet felvenni a bérelt autót. Abban kérnék segítséget, hogy ismer valaki más autókölcsönzőt, aki nem csak a reptéren adja át az autót? Vagy hogy lehetne Lourdata-ból a reptérre eljutni ? Van busz? Köszönöm, ha segítetetek !

Anita - 2017. augusztus 10. csütörtök, 09:14

Szia Judit! A Greekstone-t vagy a CBR-t próbáltátok?

Lindi - 2017. augusztus 08. kedd, 05:34

Sziasztok!

 

Augusztus 11-én pénteken indulunk kisfiammal ketten Lassiba. A White House apartmanban leszünk. Esetleg ha valaki azon a környéken gondolkodik autó bérlésében csak kevesen vannak rá szívesen betársulnánk természetesen a költségekbe is. 

Gábor - 2017. augusztus 07. hétfő, 23:09

Sziasztok!

Augusztus 18.-án utazunk Lassiba a párommal. Ha valaki 19-24 között autóval megy Myrtos, Kato Lagadi, Petani, Antisamos és hasonló gyönyörű helyekre, egy max. kettő napra betársulnánk, hogy megnézünk más strandokat is.(természetesen költségbe beszállunk)

Köszönjük Szépen!

 

Gyöngyi - 2017. augusztus 02. szerda, 14:56

Sziasztok!

 

Az lenne a kérdésem, hogy valaki használt-e a szigeten tömegközlekedést (buszt). Mennyire megbízható? Augusztus 11.től leszünk kint és Lourdas-ból szeretnénk pár helyre eljutni, de sajnos friss jogsival nem merünk autót bérelni.

Köszönöm a segítséget!

Tapodyt - 2017. augusztus 03. csütörtök, 19:33

Megbízható a tömegközlekedés a szigeten!

a KIS ZÖLD BUSZ VÉGIGMEGY Lourdas partján és felmegy Vlachatában a felső úton lévő megállóig és biztosítja az átszállási lehetőséget az Argostoli-Skala és Argostoli-Poros  járatokhoz. A menetrendet a megállókban megtalálod. 

Gyöngyi - 2017. augusztus 08. kedd, 09:35

Kedves Tapodyt!

 

Köszönöm szépen a válaszodat. :) Ez megnyugtató.

Anita - 2017. augusztus 02. szerda, 13:09

Sziasztok!

Bérelt már valaki motorcsónakot Kefalónián? Kérem ossza meg tapasztalatait. Mennyire nehéz vezetni, horgonyozni, horgonyt felszedni? A víz alatti sziklák nem okoznak gondot? Megéri az árát? Köszönöm! Üdv.Anita

Alexandra - 2017. augusztus 01. kedd, 18:34

Sziasztok, 

Tudnátok segíteni abban, hogy Lassiban vagy Svoronataban érdemesebb szállást foglalni? Svoronata Ionian Village és Lassi Jerry's apartman között vívódunk. Másodlagos lehetőségként a White House merült fel. Melyik partszakasz szebb (katalógus képeket láttam, de kíváncsi vagyok valódi tapasztalatokra)? Melyik beach az ami gyalogosan elérhető távolságban van? Hogyan tudunk a két település között esetleg közlekedni? Autót bérelni nem szeretnénk, nem vagyunk gyakorlott vezetők. Kerékpár bérlés lehetőségről vagy tömegközlekedésről van esetleg valakinek tapasztalat? Van esetleg rövidebb út ami gyalogosan is megtehető (7-10 km-t nem szeretnénk sétálni)

Köszönöm előre is. 

Alexa

 

Eszti - 2017. augusztus 03. csütörtök, 13:42

Szia Alexa! Mindenképp Lassit javaslom.  Lassiból jó a közlekedés, pontosak a buszok, a fővárosba is el lehet menetrendszerűen jutni 5 perc alatt, ha épp ahhoz van kedvetek.  Lassiban élet van, de mégsem bulizós hely, sok taverna és a legszebb strandok! Makris Gialos, Costa-Costa és a falu szélén eldugott kis strandok is, amelyek szintén gyönyörűek. Mi sokat kirándultunk, szinte minden nap és megállapítottuk, hogy Lassi a legszebb. és tényleg 3-4 km a főváros is, ahonnan szintén lehet olcsón kompozni 2 Euró kb, a Paliki félszigetre a jegy...de rengeteg program és kirándulási lehetőség van, mivel Argostoli főváros. .Kerékpár felejtsétek el, néha gyalog és autóval is nehéz a kanyargós utakon. :) A Jerrys és a White House is jó, mi Ibuszsal voltunk és jókat mondtak róla. (mi a Minasban voltunk)
Svoronata elzárt...esténként 1-2 bár talán, nagyon nagyon kicsi falucska.Tömegközlekedést nem találtam onnan.
A Jerrys Lassi kp-jában van, de egy házzal feljebb mint a főút és az sem forgalmas. Mindkét irányban találtok strandot kb 600 méterre.

Veronika - 2017. augusztus 01. kedd, 09:18

Sziasztok! Szeptemberben az Evansban fogunk lakni. Szeretném megkérdezni, hogy törölközőt, fürdőlepedőt adnak-e, van-e WC papír, ha elfogy pótolják-e? Köszönöm szépen!

Varga Ibolya - 2017. július 27. csütörtök, 12:36

Szia Timea!  Köszönöm az infót!

Hugika2002 - 2017. július 24. hétfő, 04:04

Sziasztok!

Augusztusban Kefalóniára utazunk, szállásunk a Katelios Aparthotelben lesz. Kérem véleményeteket az alábbiakban:

- Milyen az apartman (tisztaság, konyha felszerelés)

- Milyen a part

- Van a közelben taverna, bolt

- egyéb észrevétel, javaslat is érdekel?

Köszönöm!

h.andi73 - 2017. július 23. vasárnap, 07:17

Sziasztok! 

Lassi, Villa Spiros stúdió felszereltségéről szeretnék érdeklődni. Vélemények és tapasztalatok erről a szállásról? 

Móni - 2017. július 23. vasárnap, 17:27

Szia! Mi is a Villa Spirosba megyünk 08.11-től. Esetleg ha valaki járt már ott, én is szívesen olvasnék pár infót a szállással kapcsolatban.Köszi

h.andi73 - 2017. augusztus 13. vasárnap, 10:00

Szia Móni!

Hazaérkezés után írnál pár szót a szállásról? Előre is köszönöm! 34th

h.andi73 - 2017. augusztus 13. vasárnap, 10:02

Szia Móni!

 

Hazaérkezés után írnál pár szót az apartmanról? Előre is köszönöm!

Utazási ajánlatok a Personal Tours utazási irodától Kefalóniára
Personal Tours ajánlatok Kefalóniára

Ha szeretnél kényelmesen, szervezett keretek között, több mint negyed évszázados múltra visszatekintő utazási irodával utazni, bátran ajánljuk a Personal Tours utazási iroda Kefalóniára szóló ajánlatait.

Tovább...

Szállások Kefalónián egyéni utazóknak 2017
Kefalonia apartmanok, studiók egyénileg

Egyénileg tervezed a nyaralásod Kefalóniára? Több száz apartman és studio közül válogathatsz, melyeket települések szerint szedtünk sorba.

Tovább...

Utasbiztosítási kedvezménykupon 2017
Utasbiztosítási kupon kedvezmény 2017

Hasonlítsd össze a biztosítási kalkulátorral az utasbiztosításokat, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, és kösd meg olcsóbban a kefallinia.hu kedvezményre jogosító kuponjával!

Tovább...

 

Kefalónia facebook

Csatlakozz Magyarország Kefalónia rajongó közösségéhez.

Facebook: Kefalonia - Kefallinia

Képek, videók, feltöltések, megosztások Kefalóniáról.

Tetszeni fog!

 

Utazásban Partnerünk

Personal Tours
A kefalóniai nyaralások szervezője.

Fotózásban Partnerünk

Fotózásban Partnerünk az Olympus

Nyaralásod megismételhetlen pillanatainak megörökítője.

Kefalóniai apartmanok, studiók

Utasbiztosítási kedvezmény

A Kefallinia.hu utazásbiztosításodra 10% kedvezményt ad! A legismertebb magyarországi biztosítók utasbiztosítási kínálatából választhatsz, melyek közül bármelyik, általad kiválasztott, tetszőleges számú biztosításra jár a kedvezmény.

 

 Lefkada

Parga látnivalói és strandjai

Kréta nyaralás, utazás, látnivalók, strandok 

Karpathos látnivalók

Ciprus

Szeretsz utazni? Olvasnál még szép helyekről, hangulatos városokról, lenyűgöző látnivalókról?

Társoldalaikon is érdekes tartalom vár!

 

 

Kefalónia beszámolók

Honlapunk a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal látogatásával hozzájárulsz a sütik használatához.