Ajánlott utasbiztosítás 2024

Milyen utasbiztosítást érdemes kötni 2024-ben?

Milyen utasbiztosítást kössek 2024-es görög nyaraláshoz?

Az nem is kérdés, hogy külföldre utazva kell-e utasbiztosítás, hiszen a biztosítási ajánlatok a nyaralás esetlegesen előre nem várt történései ellen védenek, pl. sok egyéb mellett magukban foglalják a poggyász-, baleset-, betegségbiztosításokat, vagy a külföldön történő kórházi ápolás költségét.

2024-ben is az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy milyen utasbiztosítást érdemes kötni, ha Kefalonia vagy Görögország más része a cél?

Mi 2024-ben az ajánlott utasbiztosítás?

Az utazók kívánságának teret engedve 2024-ben is megnéztük az utasbiztosításokat, az árakat és csomagokat.

Amennyiben valaki Görögországba vagy Kefalonia szigetére utazik nyaralni, a 2024-es utasbiztosítások esetében mi az EUB utasbiztosításait ajánljuk. Kattints a logóra az ajánlatokért és a kalkulátorért, ahol meg is kötheted online a biztosításod.

Ajánlott utasbiztosítás 2024

2024-ben azért esett ajánlásunk az EUB utasbiztosításaira, mert az utazók egybehangzó véleménye és tapasztalata alapján kimagasló szolgáltatást és segítséget ad görögországi, illetve kefalóniai nyaralás során, ha baj ér. 

Az egyik legfontosabb dolog az utazók számára, hogy ha külföldön váratlan egészségügyi problémánk akad, az EUB utasbiztosításával külföldön az esetek legnagyobb részében semmit nem kell fizetnünk az ellátásáért, mert a biztosító azt közvetlenül rendezi a külföldi partnerével! Tehát nem szükséges megelőlegeznie az utazónak az akár meglehetősen költséges külföldi kezelést vagy beavatkozást, mely akár több száz vagy ezer Eurós költséggel is járhat!

Az EUB 0-24 órában hívható szakértő ügyfélszolgálattal rendelkezik, ahol a bajba jutott az első.

Aki autóval indul útnak Görögországba vagy Kefaloniára, az EUB-nál a saját autójára 15 éves korig autós asszisztenciát is tud kötni, ami nagyon fontos egy váratlan műszaki probléma esetén.

Közösség
Kefalonia FORUM

Kefalonia FORUM
Kefalonia Facebook oldal

Kedveld a Kefalonia - Kefallinia oldalt, ahol képeket és videókat láthatsz idővonaladon Kefalóniáról.

Csatlakozz a Kefalonia FORUM facebook csoportba, ahol több ezer tag tölti fel képeit, élményeit, és cserél eszmét a szigetről nap mint nap: Kefalonia FORUM Facebook csoport

Kiemelt Partnerek


Personal Tours
Utazási iroda

Utazásban Partnerünk a Personal Tours, a kefalóniai nyaralások szervezője.

Utazási ajánlatok, mediterrán nyaralások, first minute és last minute akciók: www.personaltours.hu

Társoldalak

Szeretsz utazni? Olvasnál még csodás tengerpartokról, lenyűgöző látnivalókról, hangulatos településekről? Az alábbi utazási portálokon is érdekes tartalom vár!

Lefkada strandok, látnivalók
Kréta látnivalói, strandjai, városai
Karpathos sziget információk
Parga, Görögország
Ciprus látnivalók, strandok